Lieve vriend(in), familielied of fan,

3 jaar geleden kwam mijn laatste liedje uit, inmiddels al best een tijdje geleden! Je vraagt je vast af waar ik de afgelopen drie jaar ben geweest… Dat kan ik je vertellen: in de studio. Samen met mijn producer ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe sound. 

We hebben uren in de studio gezeten, oneindig veel teksten geschreven en geëxperimenteerd met allerlei nieuwe stijlen. Ik vind het super spannend, maar ik ben blij om dit te mogen zeggen: HET IS ZOVER. 

Uit al die (over)uren in de studio en vanuit alle verschillende teksten en stijlen, is namelijk een spetter van een liedje voortgekomen… Het liedje is nieuw, het liedje is fris, het liedje is vrolijk, het liedje is persoonlijk... Op 18 september komt mijn allernieuwste single 'VRIJ LIEF' uit!! 🤩 

Een compleet nieuwe periode voor mij als artiest met een hele nieuwe, eigen stijl. Ik ben héél benieuwd wat jullie ervan vinden en kan niet wachten om mijn muziek met jullie te delen!

Kan jij ook niet wachten? Dan kan je de single als allereerste pre-saven op Spotify! Klik op de knop hieronder en dan staat hij automatisch in je lijstje als hij uitkomt. 

Bedankt voor je support. ❤️

Pre-save hem hier!
Modify your subscription    |    View online